Nejnovější recenze ze sekce Elektroměry
Zatím není funkční.
Výhodná cena.
- vyhoda
mini elektromer
Přístroj v základním provedení, bohatě vyhovuje.
- měřič pracuje tak jak výrobce uvádí, obsluha i orientace je snadná a návod dostačující, po nějaké době používání uvidíš co to zobrazuje za údaje a když nad tím trochu popřemýšlíš, tak vše pochopíš i bez návodu
- snad jen tlačítko reset ?? pozor - jak na něj zatlačíš, tak ti zajede do přístroje a je problém ho dostat zpět
přístroj zobrazuje momentální spotřebu, celkový odběr za měřenou dobu a celkovou spotřebu energie, přístroj ukazuje částku v eurech, ale pokud znáš cenu za 1kwH tak si spočítáš kolik tě stojí jakýkoliv spotřebič
- Umí dělat denní sumy, týdenní sumy i měsíční. To se hodí.
- Návod není jasný na první dobrou. Navíc je v různých jazycích různý.
Měří tak jak jsem očekával.
Jednoduchá obsluha,měření na desetiny.Tlačítko reset a spotreba za den,je sice v eurech ale éčko nebo koruna,měřák,tomu je to jedno.Mám doma EMOS ale ten je na obsluhu daleko horší,proto jsem koupil tento a naprostá spokojenost.
- Dělá co má
Zajímal jsem se o to, co nám v domácnosti spotřebovává nejvíc energie. Tímhle si teď můžu vše ověřit. Chce to čas.
Doporuči si to ale vyzkoušet. Za těch pár korun to stojí za to, když můžete ušetřit ročně tisíce.
Cena super
- Jednoduché na ovládání, český návod
- Přčhledné ovládání
- Slušná cena
- Není k dispozici timer
- Bylo by užitečné podsvícení displeje.
Užitečný přístroj. Jsem s ním spokojen. Displej je dostatečně velký a hodnoty jsou dobře čitelné. Jen by mohl obsahovat možnost podsvícení displeje a funkce Timer by byla užitečná.
- není návod použití
- nevím
- Funguje dle ocekavani.
- Malé popisky funkcí na displeji
- Nefunkční tlačítko "COST/-"
Po rozbalení nového přístroje nefungovalo tlačítko "COST/-" (to nejdůležitější!). Posláno na reklamaci u ExaSoft. Uvidíme, jestli je to chyba z výroby, nebo něco jiného. Jsem naštvaný, jelikož jsem předpokládal, že nové zařízení bude kompletně funkční.
Edit: Reklamováno a zboží uznáno za vadné - vyměněno. Již funguje jak má.
za tu cenu dobrý
měří dobře ale zbytečně moc funkcí které nevyužiju
- Rozsah funkcí
- Tmavý a málo kontrastní display
Rozsahem funkcí se jedná o perfektní měřič spotřeby. Škoda jen, že display je tmavý a špatně čitelný.
Zobrazuji 321 - 340 ze 485 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »